Skip to content

11 juli 2020. 6e Edysje. Frysman.

11 juli 2020 is de dag van de 6e Edysje van de Frysman! Afgelopen 6 juli genoten we van een jubileum edysje onder ware Frysman omstandigheden met een geweldige strijd tussen onder andere Dirken en C(K)arla's. Nu zijn de voorbereidingen…

Lees meer

Ferlern & Fûn ( Verloren & Gevonden)

De laatste finisher is gedoucht, de nacht valt over het Reaklif. Enkele HeldenHelpers doen hun laatste ronde over het terrein. Zoals bij elke Frysman, bij elke triathlon treffen zij voorwerpen aan die toebehoren aan de Helden die de strijd aan…

Lees meer

Opbouwen dag 1 – Het feest kan beginnen

Eindelijk, na een jaar voorbereiden mogen we los. Vandaag is er heel veel werk verzet op en rond het ReaKlif. De tent staat klaar, dus het feest kan doorgaan! Donderdag en vrijdag bouwen wij verder aan het parcours en de…

Lees meer

Startlijst Frysman 2019

Iets minder dan 3 weken! Hieronder de startlijst voor 6 juli. Startnummer Voornaam Achternaam Geslacht Woonplaats Land Frysman Finishes 1 Karla  Schipper Female Groningen NLD 1 2 Jeroen  Visser Male Utrecht NLD 2 3 Klaas  Verschaeve Male Beveren BEL 2…

Lees meer

Noosa Frysman collection by Tripro!

Vanuit een unieke samenwerking tussen hoofdsponsor Tripro Hilversum, Noosa, Australian flavoured tri-wear en Frysman, is de ‘Frysman collection by Noosa’ ontstaan. Dit unieke trisuit met geweldige pasvorm kunnen we door deze sponsordeal aan Frysman deelnemers voor 99,95 aanbieden (normale prijs…

Lees meer

De verzorgingsposten van de Frysman

Er valt genoeg te smullen voor de atleten tijdens de Frysman.  Sanas levert de brandstof voor jouw Frysman. Maar waar kun je al dat lekkers krijgen? Tijdens het fietsonderdeel hebben we 2 verzorgingsposten op het parcours. Je komt dus 8…

Lees meer

Sportvoedingpartner 5e Edysje bekend

Dit jaar is Sanas (www.sanas.nu) de sportvoedingspartner van de Frysman. Sanas sportvoedingsproducten komen uit België en worden oa ontwikkeld in samenwerking met de Lotto Soudal wielerploeg en triatleten van Team4Talent. Geur- en smaakstoffen worden zoveel mogelijk vermeden en de producten…

Lees meer
Back To Top