Skip to content

Op 3 juli 2021 is de 6de edysje van de Frysman. Het heeft flink wat geduld en energie gekost, maar wij zijn er dan klaar voor. Begin juni hebben we na veelvuldig en zorgvuldig overleg met gemeenten, wethouders en burgemeesters groen licht gekregen voor de vergunning, om op 3 juli weer een Frysman te organiseren. De 6e Edysje. Precies een maand om alles te regelen en organiseren. Met een volle bak qua inschrijvingen (we hadden al 250 trappelende deelnemers op de lijst), gaan we er voor dit jaar. Uiteraard met, zoals het nu lijkt, nog een aantal maatregelen (zoals geen publiek op het finishterrein) en onder het voorbehoud dat de versoepelingen van 26 juni doorgaan. Maar wij zijn vol vertrouwen.

We hebben wel een enorm geluk met zulke vastberaden atleten, we hebben nog een dikke 200+ startlijst! Wat is er nog mooier dan als eerste wedstrijd na een lockdown gelijk de Frysman te doen? Wij kunnen ons geen betere primeur wensen! Voor de thuisblijvers zijn we al druk bezig met het organiseren van een zo stabiel mogelijke livestream of semi-livestream! Maar er zal genoeg te zien zijn!

Wil je alvast kijken wie er meedoen? Morgen publiceren we de deelnemerslijst, met heeeel snel daarna een eerste analyse van de kenners van Trikipedia!

De actie van echt dichtbij meemaken? We zoeken nog een paar vrijwilligers om te helpen op de verzorgingsposten en als verkeersregelaar. Aanmelden kan hier!

PS: het parcours ligt er subliem bij; vandaag geen rimpeltje op het IJsselmeer en een prachtig zonnig fiets en loop rondje. ’t weekend worden wel veel verkenners verwacht, te herkennen aan een tijdritfiets. Ga je ook? Check deze pagina even, thanks.

Back To Top