Skip to content

Niet geheel onverwacht, maar toch wel een klap. De eerst volgende Frysman is op zaterdag 3 juli 2021. Alle deelnemers hebben gisteravond bericht hierover ontvangen. Iedereen die voor dit jaar ingeschreven staat is er automatisch volgend jaar bij, er zal geen toeslag of heffing toegepast worden. Mocht iemand nu toch afzien van deelname in 2021 dan is een redelijke restitutie tot 80% mogelijk. Ook voor de HeldenHelpers zit er niks anders op dan wachten tot volgend jaar! Wij hopen dat jullie er weer met net zo veel enthousiasme naar toe leven!
Voor iedereen is het een zware tijd, maar vooral voor mensen, bedrijven en gezinnen die er onder te lijden hebben. Of wel lichamelijk of financieel. Help elkaar waar mogelijk!
Mochten de reismogelijkheden binnen Nederland versoepeld worden in de zomer dan raden wij jullie aan om gewoon naar je geboekte accommodatie in Gaasterland te komen. De toerisme sector heeft het hard nodig straks! Verder wensen wij iedereen veel sterkte toe in de deze tijd, blijf ALLEEN trainen zo lang het kan en blijf ook in het dagelijkse leven uit de stayerzone! 😘

Back To Top