Skip to content

Met veel trots kunnen we melden dat Van der Voort Groep dit jaar de Frysman ondersteunt als een van de 6 grote sponsoren!

De Van der Voort Groep (VDVG) is een financiële dienstverlener gevestigd in Schagen. Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en heeft zich de laatste decennia ontwikkeld als de landelijk specialist in verzekeringsoplossingen voor buitenlandse werknemers.

VDVG is marktleider als het gaat om oplossingen voor zorgverzekeringen, verzuimoplossingen, arbodienstverlening en aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast is VDVG initiator en eigenaar van het PayPortal, een state of the art betaal- en communicatiemiddel voor uitzendorganisaties die werken met seizoenmigranten.

Bij de VDVG werken 25 medewerkers. Betrouwbaarheid, kennis en kunde, en innovatie zijn de kernwaarden.

Eigenaar van de VDVG is Willem van der Voort (59). VDVG is een Noord-Hollands familiebedrijf.

Willem is al ruim dertig jaar triatleet. Hij heeft door de jaren heen zo’n 200 wedstrijden gedaan, van sprint tot de hele Triathlon. In 2017 was hij ook een succesvol Frysman. Willem: “Tot heden de mooiste hele Triathlon die ik heb volbracht. Door de combinatie van een super organisatie, een exclusief en overzichtelijk deelnemersveld en een uitgebalanceerde wedstrijd kijk ik terug op een ultieme belevenis. Van ontvangst, pastaparty, wedstrijd tot nazit heb ik het ervaren als een warm bad. Wat je mist bij de bekende Iron Man en Challenge wedstrijden dat ontmoet je bij de Frysman: een echte familie van gelijkgestemden. Ik vind het een eer en het is prachtig dat wij onze naam aan dit evenement mogen verbinden als een van de hoofdsponsors!”

Back To Top