Skip to content

Onze atleten waren inmiddels al geïnformeerd over de sportvoeding tijdens de Frysman: Met veel trots kunnen we melden dat TriPro uit Hilversum (voorheen Tri-Run) ook dit jaar weer een van de grote sponsoren van Frysman is. Zij zorgen ervoor dat onze atleten op 24 juni van sportdrank, gels en repen worden voorzien op de verzorgingsposten bij het fietsen en hardlopen.

Stealth sportvoeding wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bevat geen kunstmatige geur-en smaakstoffen.

Dit is verkrijgbaar op de 2 verzorgingsposten tijdens het fietsen en bij 2 verzorgingsposten tijdens het hardlopen (naast alle andere gebruikelijke verzorging). Stealth sportvoeding wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bevat geen kunstmatige geur-en smaakstoffen. Voor de Frysman deelnemers heeft TriPro een introductiepakket samengesteld. Dit pakket kun je voor € 30 (normaal € 40) bestellen en wordt dan bij je thuis afgeleverd.

Het pakket bevat:

4 x Iso Gels, 2 x real fruit gels, 1 x Iso gel met cafeïne, 2 x Sachet recovery drink, 3 x Sachet dorstlesser, 1 x Flapjack bar, 2 x semi solid bar

De producten worden in verschillende smaken geleverd, zodat je kunt proberen welke smaken je het best bevallen. Het introductiepakket kan besteld worden via: http://tri-run.com/?product=frysman-stealth-proefpakket. De reguliere verpakkingen staan ook in de webshop en de deelnemers aan de Frysman krijgen een couponcode waarmee ze tegen een korting producten bij kunnen bestellen.

Overigens, voor al je overige benodigdheden ben je bij TriPro (http://www.tripro.nl/) in Hilversum aan het juiste adres; denk aan schoenen, kleding en accessoires, maar vooral ook aan de geavanceerde bikefit- en runninganalyses vergezeld van professioneel advies.

Back To Top