skip to Main Content

Agricola Bouw – ook dit jaar een van de hoofdsponsoren van de Frysman. Voor het 4e jaar op rij; zeg je Frysman, dan zeg je Agricola Bouw.

“Wat fantastisch dat hier zo’n evenement georganiseerd wordt, in ónze regio op die geweldige plek bij het Klif! Daar wil ik bij zijn, daar wil ik aan bijdragen.” Zo verliep het eerste contact in 2015 tussen Steven Agricola en de Frysman organisatie.

Steven is betrokken als Partner, Freon, Sponsor, Bouwer maar vooral Frysman-enthousiasteling van het eerste uur. Zonder steun van bewoners en bedrijven in de regio is het bijna onmogelijk om de Frysman te organiseren. Support van bedrijven als AgricolaBouw is goud waard.

Agricola Bouw is een bekende en vertrouwde naam in Zuidwest Friesland. De dienstverlening van AgricolaBouw bestaat uit het realiseren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud op zowel zakelijk, agrarisch en particulier gebied. Zij bouwen mee aan vele kleine en grootschalige projecten in de gehele provincie Fryslan waarbij de  Zuidwesthoek het belangrijkste werkgebied is.

Steven Agricola, directeur Agricola bouw: “Na het lezen van de aankondigingen heb ik contact gezocht met de Frysman organisatie. Hier wilde ik als lokale ondernemer graag mijn bijdrage aan leveren. De gedrevenheid en het enthousiasme van Frysman werkt aanstekelijk.  Frysman is een fantastisch mooi evenement dat perfect híer in deze prachtige regio past en geweldige promotionele waarde heeft voor dit mooie stukje Friesland.”

AgricolaBouw is één van de hoofdsponsoren van Frysman. Daarbij verzorgen Steven en zijn team de bouw van de finishstraat en finishboog en ondersteunt hij met materieel. Verder denkt hij vanuit zijn regionale kennis en netwerk continue mee met de Frysman-organisatie en voorziet ons van advies. Dit soort partnerships zijn voor de Frysman cruciaal om het evenement neer te kunnen zetten.

Back To Top