Skip to content

Interview met Joerie Voets, managing Director TMC

TMC – Mensen zijn de motor achter technologie!IMG_IcanWillem

“Het vernieuwende, ondernemende en soms rebelse, eigenwijze karakter van Frysman past bij ons bedrijf! Succes en topprestaties door lef, ondernemerschap en pro-activiteit, zijn zowel voor TMC als Frysman van toepassing”, volgens Joeri Voets, Managing Director TMC West (Utrecht).

“Mensen vormen de drijvende kracht achter technische vernieuwingen. Onze overtuiging is dan ook dat échte doorbraken ontstaan in een omgeving waar talentvolle mensen kunnen floreren. Daarom investeren wij continue in de ontwikkeling en persoonlijke groei van onze mensen”, Aldus Voets.

De specialistische detacheerder van hoogopgeleide technici past deze filosofie dagelijks in de praktijk toe met haar ruim 700 Werkondernemers.

“Inmiddels heeft het triahtlon-virus ook binnen ons bedrijf toegeslagen; sinds vorig jaar bieden wij als bedrijf al onze medewerkers de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van het Squadra team uit Eindhoven, deel te nemen aan een achtste of kwart triathlon. Zo heeft de eerste groep TMC-ers dit jaar al de Olympische triathlon in Amsterdam met succes afgerond. Mooi om te zien hoe onze mensen door toewijding, enthousiasme en professionele begeleiding deze prestatie hebben neergezet. Anima sana in corpore sano!”

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna als zelfstandige te werk gaan. Haar Werkondernemershaps-model is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei technische achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Zo kunnen ze altijd optimaal presteren en klanten ondersteunen in engineering-, onderzoeks- of ontwikkelprojecten.

Back To Top