Skip to content

Vestas – Wind, betekent de wereld voor onsIMG_5440-2

Vestas is een wereldwijd opererend energiebedrijf dat zich exclusief richt op wind energie, “wind is onze business en onze passie”

Vanaf het eerste moment is Vestas één van de grote sponsoren van Frysman. Na het vaststellen van het parcours, de indeling van de verzorgingsposten en een enthousiast telefoontje met Ronald Boerkamp, Sales Directeur van Vestas, was de “Vestas Verzorgingspost” en het partnership tussen Frysman en Vestas een feit.

Boerkamp is zelf een fervent (marathon)loper en draagt Frysman een warm hart toe. “In de omgeving van het Frysman parcours staan veel van onze molens. Nadat de organisatie besloot om 5 Vestas molens een prominente rol te geven in het parcours, konden wij natuurlijk niet anders dan de “Vestas Verzorgingspost” omarmen en de Frysman-organisatie als sponsor ondersteunen. Het mooie, markante landschap, de sfeer en uitstraling van Frysman, de strijd tegen de elementen en bovenal de bijzondere inspanning en prestaties van de atleten, daar verbinden wij ons als bedrijf graag aan!”

Back To Top