skip to Main Content

Agricola Bouw – Bouwpartner van Frysman

“Wat fantastisch dat hier zo’n evenement georganiseerd wordt, in ónze regio op die geweldige plek bij het Klif! Daar wil ik bij zijn, daar wil ik aan bijdragen.” Zo verliep het eerste contact tussen Steven Agricola en de Frysman organisatie.

“Steven is te beschrijven als Partner, Freon, Sponsor, Bouwer maar vooral Frysman-enthousiasteling van het eerste uur. Zonder steun van bewoners en bedrijven in de regio wordt het een nog grotere uitdaging al niet onmogelijk om zo’n event hier neer te zetten. Support van bedrijven als AgricolaBouw is goud waard”, aldus Tsjeard Hofstra, voorzitter van Stichting Frysman.

Agricola Bouw is een bekende en vertrouwde naam in Zuidwest Friesland. De dienstverlening van AgricolaBouw bestaat uit het realiseren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud op zowel zakelijk, agrarisch en particulier gebied. Zij bouwen mee aan vele kleine en grootschalige projecten in de gehele provincie Fryslan waarbij de  Zuidwesthoek het belangrijkste werkgebied is.

Steven Agricola, directeur Agricola bouw: “Na het lezen van de aankondigingen heb ik contact gezocht met de Frysman organisatie. Hier wilde ik als lokale ondernemer graag mijn bijdrage aan leveren. De gedrevenheid en het enthousiasme van Frysman werkt aanstekelijk. De dag van vorig jaar was een onvergetelijke. Frysman is een fantastisch mooi evenement dat perfect híer in deze prachtige regio past en geweldige promotionele waarde heeft voor dit mooie stukje Friesland.”

AgricolaBouw is één van de grote sponsoren van Frysman. Daarbij verzorgen Steven en zijn team de bouw en plaatsing van de zwemstart en de finishstraat en finishboog.

“Maar hij doet veel meer! Naast zijn kennis als vakman, denkt hij vanuit zijn regionale kennis en netwerk continue mee met de Frysman-organisatie en voorziet ons van advies. Met zijn team is hij bij de opbouw betrokken en tijdens de eerste editie van Frysman heeft Steven op de dag zelf ook nog eens een berg werkt verzet als vrijwilliger en alleskunner! Dit soort partnerships met regionale bedrijven zijn cruciaal om een evenement als dit neer te kunnen zetten”, aldus Hofstra.

Back To Top