skip to Main Content

Grutsk op us Heldenhelpers.

HeldenHelpers verdienen een voorrecht…. en, een feestje vinden wij van de Frysman.
‘De Spylder’ in Warns, een voormalig kerkje, nu dorpshuis, is het toneel voor een gezellig samenzijn voor de HeldenHelpers op zaterdagavond 1 december. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje, verzorgd door Lolke, Hinke en Willemieke van de Spylder (eveneens HeldenHelpers in de zomer). HeldenHelpers Pieter en Joke Cremer verwelkomen de gasten met de trekzak, net zoals ze de atleten op Frysman-dag altijd verwelkom voor 0700h op de dijk bij het water. HeldenHelpers van het eerste uur Aant Hofstra en Jort van Zutphen verzorgen een leuke Frysman-Kroeg-Kwiz. De mannen hebben er werk van gemaakt en een dik uur lang breken de aanwezigen hun hoofd over scherpe vragen en 42 muziekfragmenten met een link naar de Frysman. 42, voor elke loopkilometer een fragment.

Omdat er elk jaar wel HeldenHelpers worden geïnspireerd om de Frysman als deelnemer te gaan doen hebben we naar idee van een aantal HH voor deze toppers een leuke, speciale actie bedacht.

Een voorinschrijving voor de 5e edysje. Elke aanwezige HeldenHelper die volgend jaar aan de start wil staan krijgt tijdens het feest de kans ‘voor’ in te schrijven en zo kan het dat er nog maar 194 plekken beschikbaar zijn voor de Frysman 2019, reden te meer om tijdens het heerlijk avondje rond 20:00 uur je vingers blauw te drukken op F5 ;-). Wil jij volgend jaar ook zo’n voorrecht? Kom dan vooral HeldenHelpen in 2019 en je bent er in 2020 gegarandeerd bij!

Back To Top