Skip to content

De voorlopige startlijst voor de Frysman van 2018 is beschikbaar!

Op 24 juni aanstaande staan 175 triatleten klaar in het IJsselmeer bij het ReaKlif voor de start van de 4e Edysje. De lijst met namen kun je hier vinden.

Wij zijn ontzettend blij en trots dat we dit jaar opnieuw een volle bak hebben. Hier alvast wat statistieken en leuke weetjes ter voorbereiding op 24 juni.

  • Er zijn deelnemers uit maar liefst 7 verschillende landen die op 24 juni ervoor gaan om zich (opnieuw) Frysman te mogen noemen! We hebben 11 deelnemers uit België aan de start, 6 uit Duitsland, 1 uit Zweden, 1 uit het Verenigd Koninkrijk, 1 uit Spanje en 1 uit Zuid-Afrika.
  • 5 van de inschrijvers gaan op 24 juni voor hun 4e Frysman-finish op rij!
  • Er zijn ook best veel (stoere) vrouwen die dit jaar Frysman willen worden; er hebben zich 20 dames ingeschreven.
  • Onze toekomstige Frysmannen staan stevig in hun schoenen: de gemiddelde schoenmaat van alle deelnemers is 43,3
  • De gemiddelde leeftijd van alle deelnemers is bijna gelijk aan de schoenmaat, 43,9 jaar. Onze jongste deelnemer is net 25 en de oudste deelnemer is op het moment van de Frysman net een paar maanden 62!
  • Verder verwachten 19 deelnemers onder de 10 uur te finishen en zijn er 15 triatleten die verwachten meer dan 13 uur van het Frysman parcours te gaan genieten! Het merendeel van de deelnemers verwacht tussen de 11 en 12 uur te finishen.Onze Frysman deelnemers zijn sinds vorige maand goed te herkennen aan een zwarte of witte Frysman sticker op hun veelal zwarte (47 stuks), (zilver)grijze (42 stuks) of blauwe (33 stuks) auto. Een kleine 10 deelnemers hebben de sticker op hun fiets of helm geplakt, of hebben een NS trein van Frysman sticker voorzien, aangezien zij aangegeven hebben geen auto te bezitten.
  • Naast alle deelnemers, zijn er nog ongeveer 250 stickers in omloop bij HeldenHelpers, Freonen en Sponsoren. Wij zijn #Grutsk op het feit dat we al regelmatig Frysman-mobielen mogen begroeten op de weg!

 

Back To Top