Skip to content

Wij hebben wat met het getal 3. Triathlon bestaat uit 3 disciplines. Het bestuur van de Frysman bestaat uit 3 liefhebbers. En de Frysman 2017 is de 3e editie!
En dus viert de jaarlijkse parcoursverkenning ook dit jaar zijn 3e verjaardag.
Op 6 (2×3) mei 2017 bieden weer wij deze unieke kans om het Frysmanparcours te verkennen onder leiding van ervaren parcourskenners.

Wij fietsen de Frysman ronde van 45 kilometer 2 keer dus een mooie duurtraining van 90 (3 x 30) kilometer. De eerste ronde blijven we lekker bij elkaar en houden we het hartritme in zone 1.
De cracks die na 45 op springen staan gaan de tweede ronde knallen, er springt een begeleider mee die het kopwerk niet schuwt.
Zij die de ronde wat beter willen verkennen en die zone 1 niet willen verlaten  doen de laatste 45 kilometer op dat tempo, ook daar zal een begeleider bij blijven (gebruik deze goed met tegenwind ;))

Na 90 kilometer gaan we de loopronde verkennen. 1 of 2 ronden, naar smaak in te delen.
Er is geen verzorging deze dag, zorg voor volle bidons. Voor een eventuele water re-fill proberen wij iets te regelen in de regio.

De dag begint vroeg, aanvang is 9:00 uur. Na een eventuele slok koffie en een krentenbol bestijgen we om exact 9.15 uur de carbonnen of alu rossen.
De complete verkenning zal tot +/- 13:15 uur duren. Daarna is er gelegenheid tot douchen en kan men de lunch nuttigen bij de Potvis in Stavoren. Omdat er aan de verkenning verder geen kosten verbonden zijn is de lunch voor eigen rekening. Onze vrienden van de Potvis stellen warme douches beschikbaar.

De parcoursverkenning is exclusief voor deelnemers van de Frysman 2017 en HeldenHelpers die er staan op 8 juli 2017.
Het is voor ons erg prettig om te weten op hoeveel mensen we mogen rekenen. Wil je parcourskennis opdoen of aanscherpen, mail even naar info@frysman.nl

 

Back To Top