Skip to content

Er valt genoeg te smullen voor de atleten tijdens de Frysman.  Sanas levert de brandstof voor jouw Frysman.
Maar waar kun je al dat lekkers krijgen?

Tijdens het fietsonderdeel hebben we 2 verzorgingsposten op het parcours. Je komt dus 8 keer langs een post.
De eerste post, de Wite Burch verzorgingspost,  passeer je op 11,5 km en dus ook op 56,5 km, op 101,5 km en op 146,5 km.
De tweede post maakt je blij op 34 km. Verzorgingspost ’t Hunningspaad keert daarna nog  3 maal terug tijdens je fietsnummer, op 79 km, op 124 km en vlak voor de marathon op 169 km.
Op deze posten kun je bidons met sportdrank of water aanpakken. Ook verkrijgbaar: Bananen en gelletjes.
En dan is er nog 4 maal de eigen verzorgingszone waar jouw support je jouw eigen voeding mag aangeven in de klim naar it Reaklif. Jouw verzorger krijgt toegang tot die zone met een armbandje die in je deelnemerstas zit.

Dan die marathon… 6 loodzware ronden van 7 km. Je eerste versnapering krijg je aangereikt op 1,5 km. In Laaksum bij post Dijkstra krijg je water, cola, drop en een verfrissende spons.  Na weer 1,5 km, in down-town Warns zitten de mensen van camping De Weyde Blick op je te wachten met een scala aan lekkernijen. Weer 2 km afzien en je had ze al gezien, de windmolens. Onder de laatste van de 5 is die belangrijke post. Net als bij de Weyde Blick krijg je hier de producten van Sanas, bananen, zoutjes, energiebars, gelletjes, drop, chips, cola, water en sportdrank en natuurlijk de onbetaalbare rondebandjes.
Dit herhaal je 6 maal.
Wanneer je hier 6 van opgespaard wacht de finish…

 

 

 

 

Back To Top