Skip to content

Even voorstellen!

Als het goed is heb je ze al op de poster zien staan. Trots zijn wij op onze 6 hoofdsponsoren die ons al jaren steunen en die ook deze 5e Edysje weer mede mogelijk maken! Agricola Bouw, Tripro Hilversum, Jelle Bijlsma BV, Van der Voort Groep, Beaumont Communicatie & Management en Victron Energy. Allen steunen zij Frysman vanuit een andere business en een eigen motivatie. Wat ze gemeen hebben? Ze dragen Frysman een warm hart toe en houden van échte sport en sportbeleving! Daarnaast hebben deze bedrijven een aantal gemeenschappelijke kernwaarden waarmee zij zich elk in hun eigen markt onderscheiden, namelijk ondernemerschap, visie, doorpakken en trots!

We stellen ze even kort aan u voor:

Agricola Bouw – “Uw partner in het bouwproces”. Agricola Bouw is een bekende en vertrouwde naam in Zuidwest Friesland voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud op zakelijk, agrarisch en particulier gebied. Directeur en eigenaar Steven Agricola is vanaf het eerste uur betrokken. Als eerste hoofdsponsor, maar ook als bouwer, heldenhelper, adviseur voor het bestuur en ‘geweten uit de regio’. Steven heeft ons wegwijs gemaakt in de regio en zijn praktische en pragmatische aanpak in combinatie met gevoel voor kwaliteit en uitstraling zijn goud waard voor Frysman!

Tripro Hilversum – in triathlonland een zeer bekende naam! Tripro Hilversum is een speciaalzaak als het gaat om alles op het gebied van triahtlon. Je kunt hier terecht voor al je benodigdheden, maar vooral ook voor de geavanceerde bikefit-, zadelfit- en runninganalyses om er zeker van te zijn dat je optimaal op je fiets zit en met voor jou het perfecte zadel of schoen start aan je triathlon uitdaging. De laatste stand der techniek en inzichten qua fit en de nieuwste innovaties liggen in de winkel en zijn door eigenaar Jeroen van Geelen grondig getest. Jeroen is sinds het prille begin van Frysman enthousiaste hoofdsponsor en staat daarnaast het Frysman team bij oa met advies over materiaal, kleding en voeding.

Jelle Bijlsma BV – Grond-, weg- en waterbouw bedrijf Jelle Bijlsma BV uit Giekerk komt men in Friesland veelal tegen langs de (snel)wegen. Zij werken vanuit het principe ‘innovatief door initiatief’; hiermee was de link naar Frysman dan ook snel gelegd. Zeker omdat algemeen directeur Jelle Coen Bijlsma zelf een niet onverdienstelijke triatleet is op de lange afstand en ook zijn hand niet omdraait voor een ultrarun (of twee). Jelle Coen is overigens al drie keer gefinisht op het Reaklif en ook dit jaar staat hij op de startlijst!

Van der Voort Groep (VDVG) – zeker geen onbekende naam binnen de triathlon, check maar eens de wedstrijduitrusting van bijvoorbeeld Els Visser! VDVG is marktleider als het gaat om oplossingen voor zorgverzekeringen, verzuimoplossingen, arbodienstverlening en aansprakelijkheidsverzekeringen, met name voor buitenlandse werknemers. Willem van der Voort is eigenaar van het Noord-Hollandse familiebedrijf. Willem is al ruim dertig jaar triatleet. Hij heeft door de jaren heen zo’n 200 wedstrijden gedaan, van sprint tot de hele triathlon. In 2017 was hij ook een succesvol Frysman. Willem: “Tot heden de mooiste hele triathlon die ik heb volbracht”.

Beaumont Communicatie & Management  – “Betrokken tot op het bot. Dát is de manier waarop ik de Frysman organisatie ken. En daar ziet partner van het bureau, Daniel Nagel de parallel met de werkwijze van Beaumont. Overigens is Nagel zelf een zeer verdienstelijk triatleet en stond bij de eerste twee edities van Frysman op het podium. Beaumont is een adviesbureau voor communicatie, marketing en participatie – veelal in de ruimtelijke ontwikkeling. “Ons geloof zit hem in het echt betrekken van de mensen die het betreft. Dit betekent ook dat wij ons eerst goed verplaatsen in onze doelgroep. Ons werk is in die zin net zoals het organiseren van een triatlon. Maar dan wel de Frysman; persoonlijk, gericht, kleinschalig en bovenal – er gewoon zin in hebben. Beaumont is daarom ook Grutsk dat wij de Frysman mogen sponsoren!”

Victron EnergyVictron Energy is als Nederlands bedrijf wereldwijd marktleider als het gaat om het verzorgen van duurzame energie systemen. De focus ligt daarin met name op professionele systemen voor off grid, noodstroom en installaties voor de optimalisatie van generator-, zon- en windenergie. Met ruim 90 medewerkers ontwikkelt en fabriceert Victron Energy producten op hoog niveau.
Voor sales manager Johannes Boonstra was de link met Frysman snel gelegd. “Off-grid, kun je het Reaklif niet noemen, maar er is behoorlijk wat inventiviteit nodig om juist op deze plek zo’n evenement neer te zetten. Wij kunnen ons goed identificeren met het hoge serviceniveau dat de organisatie nastreeft, de ontwikkeling die ze elk jaar daarin doormaken en haar ambitie om zich te blijven onderscheiden”. Dat Victron bekend is met duurprestaties, niet alleen voor haar producten en dienstverlening, blijkt uit het feit dat Johannes afgelopen winter oa samen met Matthijs Vader (Directeur) de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee volbracht!

Back To Top