skip to Main Content

Heb jij je ingeschreven voor de Frysman? Of ben je HeldenHelper? Als jij minimaal 1 kilometer non stop in open water kunt zwemmen dan geven wij je nu de kans het zwemwater van de Frysman vast te verkennen.

Doe mee met de speciale Open Water Training op zondag 3 juni a.s. en meld je aan via onderstaand formulier!

Om 10u en om 14u organiseren we samen met Swimfantastic twee identieke clinics. Deelname kost 10 euro, hiervoor krijg je naast een geweldige clinic een met sportdrank gevulde Frysman bidon en koffie met (appel)gebak na de clinic. Aantal deelnemers per clinic is beperkt. Dus meld je snel aan.

Onderwerpen: recht zwemmen en navigeren in de chop van het IJsselmeer, boei ronden en ademhalen in open water. Maar ook: hoe overleef je een massastart, hoe kun je elkaar hinderen en juist dichtbij elkaar zwemmen om voordeel te hebben.

De trainingen zijn gericht op borstcrawl zwemmers. En duurt ca. 2 uur.
De exacte startlocatie wordt kort voor de dag bekend gemaakt. We streven ernaar dezelfde startlocatie te gebruiken als de wedstrijdlocatie, mits het weer het toelaat. Anders wijken we uit naar een strandje in de buurt.

Over Swimfantastic
Zwemmen gaat beter met een goede techniek. Het spaart energie en kracht. Voor het leren van een zwemslag of verbeteren van je zwemslag voor duurzwemmen of triathlon ben je bij Swimfantastic aan het goede adres.
We leren iedereen efficiënter te zwemmen. In de 2017 editie drie zwemmers van Swimfantastic finishten de Frysman. Twee ervan zijn tijdens de clinic aanwezig om hun ervaring met jullie te delen. Trainer die dag is Marjon Huibers, TI MasterCoach en eigenaar van Swimfantastic.
Wil je borstcrawl leren? Kijk dan op de website www.swimfantastic.com voor het Total Immersion cursusaanbod.

Back To Top