Skip to content

Dat HeldenHelper zijn een positive invloed heeft op een persoon is allang gebleken, maar dat het ook aanzet tot de inschrijving van Frysman 2016 bewijzen Henk Meijers en Liselore Schickendantz! Henk heeft vorig jaar o.a. samen met sponsor Steven Agricola alle deelnemers uit het IJsselmeer geholpen en had ook vrouw en dochter mee die net zo fanatiek in een groen HeldenHelper shirt diverse taken op zich genomen hebben! Liselore heeft een week lang geholpen met opbouwen en weer opruimen van het finishterrein. Als vrijwilligers coordinator is Liselore de hele Frysman dag het aanspreekpunt geweest voor de HeldenHelpers. Twee belangrijke spelers in de Frysman organisatie dus!

Op 9 juli 2016 staan deze toppers aan de start van de tweede editie van de Frysman. Henk heeft eerder hele triathlons afgewerkt, zo wist hij Roth 2013 binnen de 10 uur af te leggen. Voor de Frysman heeft Henk geen podium plannen, het is nu tijd om te genieten van triathlon. Geen regime, geen 20 trainingsuren per week, geen druk, gewoon weer eens lekker sporten. Als voorbereiding wordt er alweer druk gefietst. Zo staat ook de winter variant van de fietselfstedentocht op het programma, dit naast een flink aantal trailruns.

Liselore staat voor haar allereerste hele triathlon! Vanaf september 2015 wordt er al getraind met schema’s van Eric van der Linden en er is nu al een enorme progressie geboekt.Vorig jaar finishte Liselore al de halve in de polder en een kwart in Annapaulowna. Een toptijd op 9 juli is nu het enige dat telt. De vastberadenheid en discipline is enorm, uren/dagen worden er bij slecht weer op de Tacx doorgebracht en wie Liselore een half jaar niet gezien heeft zal haar niet meer herkennen!

Dus pas op als je je inschrijft als HeldenHelper, volgend jaar kan zomaar jouw Frysman jaar worden!

P.s. Wil jij de posities van Henk en Liselore in het HeldenHelpers team helpen opvullen? Klik dan hier!  

Back To Top