skip to Main Content

 

Grutsk, op onze mooie posters, programmaboekjes, aankondigingsdoeken in een nieuwe, frisse uitstraling! Ook zo benieuwd wie die geweldig mooie update van onze huisstijl met het herkenbare logo en de zwaarden dit jaar gerealiseerd heeft?

In het kader van groei en ontwikkeling binnen de Frysman organisatie is al het DTP werk dit jaar uitgevoerd door Liesbeth Hiddema.

Liesbeth ontwikkelt Logo’s, Huisstijlen en Websites vanuit haar bedrijf Skelp (www.skelp.org). Echt een topper vol met mooie creatieve ideeën!

Ook als je merk al staat en je met behoud van herkenning een vette update wilt, ben je bij Skelp aan het juiste adres.

Liesbeth is zelf fervent hardloopster en altijd betrokken bij triathlon en duursport. Op de vraag of zij ons dit jaar wilde helpen kregen we gelijk een positief en enthousiast antwoord. Ze is aan de slag gegaan met onze beeldmerken en het verzamelde fotomateriaal van de afgelopen jaren en heeft met behoud van ons imago en herkenbaarheid de uitstraling opgefrist en een prachtig staaltje werk geleverd.

Dus, ben jij toe aan een nieuwe huisstijl of heb je hulp nodig bij het ontwerp van je site; neem contact op met Liesbeth!

Back To Top