skip to Main Content

Fervent triatleet en oprichter van de Facebook groep “Triathlonliefhebbers”, Arthur Mekenkamp, heeft voor Frysman deelnemers een mooi arrangement samengesteld om te trainen in Frankrijk. Vanuit zijn accommodatie “Le Petit Mas d’Ile” biedt hij een fantastische trainingslocatie met alle faciliteiten waar je je volledig kunt richten op jouw Frysman avontuur. Uiteraard ook geschikt voor HeldenHelpers! Hieronder het aanbod van Le Petit Mas d’Ile:

Ben jij erbij op 8 juli? Supergaaf natuurlijk om straks op 8 juli het IJsselmeer in te duiken om daarna de wedstrijd te volbrengen door het prachtige Friese land. Nog een kleine 3 maanden en dan is het al zover. Wil jij optimaal geprepareerd aan de start staan dan is er een hele mooie aanbieding voor jou.

Van 20-27 mei kan je deelnemen aan een trainingsstage in Frankrijk waar de spreekwoordelijke puntjes nog eens even goed op de i kunnen worden gezet. Er is plaats voor maximaal 10 atleten. Mocht de datum je niet uitkomen of je wilt zelf met een eigen groepje trainingsmaten komen, ook dat kan. Elke andere datum vanaf 4 juni is mogelijk met een minimum van 4 personen.

Vanaf de locatie kan er direct worden gelopen en gefietst. Lopen op zeer fraaie off-road parkoersen en fietsen op autoluwe wegen zonder stoplichten of drukke kruispunten en met hellingen die het best te vergelijken zijn met Zuid Limburg. Zwemmen doen we uiteraard in open water en wel in een prachtig meer. Tel hierbij op een fraai onderkomen, ruime kamers voor 2 personen, super lekker eten en een grote tuin met zwembad en je kan bedenken dat een goed resultaat bijna niet uit kan blijven.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een berichtje naar Arthur op info@lepetitmasdile.com.
Pak die kans en sta op 8 juli super voorbereid aan de start van de 3e editie van De Frysman!

Back To Top