skip to Main Content

Frysman 2019, de 5e edysje. Jubileum, Lustrum, Feest… Maar er moet ook weer gewoon gepresteerd worden op 6 juli. Die finish op het Reaklif is het doel en om dat te bereiken gaat niet vanzelf. Maanden aan voorbereiding gaan eraan vooraf.
Net als elk jaar organiseren we weer de parcoursverkenning. Want elke atleet weet, het is zo belangrijk, een beetje parcourskennis.

De parcoursverkenning o.l.v. de organisatoren wordt dit jaar gehouden op 4 mei. Aanvang is 9:00 uur op het Reaklif en er wordt 9:15 uur gestart. 2 ronden die net als alle andere jaren lekker in zone 1 worden afgelegd. Begeleid door organisatie en parcoursexperts fietsen we in een tempo wat iedereen aankan en waarin je het parcours even prima in je op kan nemen.

Na 90 kilometer op de fiets arriveren we weer bij de plek waar we vertrokken die ochtend en is er de mogelijkheid om, ook weer begeleid, het loopparcours te verkennen. 1 of 2 keer het looprondje van 7 kilometer.

En zie daar, een prachtige koppeltraining is een feit. In the pocket. Evenals vorige jaren kunnen we het zuurverdiende zweet wegspoelen bij Freon van de Frysman, de Potvis in Stavoren. Het douchegebouw staat weer tot onze beschikking.
Helaas is er na de onfortuinlijke brand van vorig jaar in de Potvis geen mogelijkheid tot lunchen al vorderen de werkzaamheden. Wij zorgen voor een andere locatie waar die stevige honger kan worden gestild. De lunch is voor eigen rekening.

Heb je ingeschreven voor de Frysman 2019 en wil je verkennen? Of ben je Heldenhelper in 2019 en wil je 4 mei meefietsen om de sfeer te proeven of gewoon lekker te trainen in Frysman ambiance?
Meld je aan via info@frysman.nl onder vermelding van Parcoursverkenning. Deelname is gratis. Beknopte informatie volgt later in je mailbox als je, je hebt aangemeld of op de site.

Ben je geen atleet en nog geen Heldenhelper maar wil je wel meefietsen en de Helden helpen op 6 juli? Meld je aan op www.frysman.nl/vrijwilligers en daarna via bovenstaand mailadres voor de parcoursverkenning.

Back To Top