Skip to content

Soms heb je dat… Je schrijft je in voor die ene wedstrijd. Dat doel waar je al jaren naar hebt uitgekeken en waar je nu mentaal klaar voor bent. Die triathlon waar je jaarlijks terug komt, omdat het precies dat is wat jij verwacht van een triathlon.
Maar op de weg ernaar toe kan heel wat gebeuren. Soms heeft dat zoveel invloed op je leven dat je je niet optimaal kunt voorbereiden en dat afmelding noodzakelijk blijkt. Óf je bent wel optimaal voorbereid maar je struikelt in een marathon of de ijspret was minder prettig.
Vaak betekent dat: Weg inschrijfgeld…

Niet bij de Frysman vanaf 2018. In goed overleg met ons is er een oplossing
Helaas lukt het niet, omdat er allerlei voorbereidingen en kosten gemaakt zijn, het inschrijfgeld na 1 maart retour te doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om, na persoonlijk afmelding op info@frysman.nl, jouw startbewijs aan een trainingsmaat, een clubgenoot of via social media over te dragen. Je startbewijs overdragen zodat een ander blij kan worden gemaakt met een prettig vooruitzicht op 24 juni.

Omdat wij willen weten wie er bij ons aan de start staat, wat zijn of haar lievelingsnummer is en waar onze speakers op moeten letten als deze atleet het evenemententerrein passeert hebben we een speciaal mutatie formulier gemaakt.

Iedereen blij…. Nou ja, de afmeldende atleet had het liever anders gezien… Maar in 2019 is er gewoon weer een Frysman.

Back To Top