skip to Main Content

Hij is achter de rug. De eerste editie van de Frysman. En wat voor een editie was dit. Ik hoorde speaker Henk zeggen: Four seasons in one day. Zon, warmte, regen, onweer, warmte, zon, stormstoten, horizontale regen en toen weer zon. Een heuse beproeving voor hen die erbij waren.

Met name alle vrijwilligers. Hulde aan hen. Doordat de Frysman 23 uur werd uitgesteld hadden we een enorme uitdaging om de vrijwilligersposten in korte tijd weer bezet te krijgen. Veel enthousiaste vrijwilligers konden ook mee naar de zondag maar anderen moesten door andere verplichtingen verstek laten gaan. Mede door het uitstellen had de Frysman net te weinig vrijwilligers en hebben veel mensen een lange dag gedraaid. Eigenlijk een te lange dag maar we hebben niemand horen klagen. Sterker, de vrijwilligers die we hebben gehoord waren ook aan het eind van hun taak dolenthousiast en onder de indruk van de atleten, die op hun beurt weer vol respect spraken over de heldenhelpers.

Via deze weg willen wij de heldenhelpers enorm bedanken. De Frysman had absoluut geen doorgang kunnen vinden zonder de inzet van deze liefhebbers, daar zijn we ons erg van bewust.

Daarom zijn we bezig een klein feestje te organiseren voor onze heldenhelpers, om ze te bedanken. Het waar en wanneer zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt. Er zal in ieder geval de beloofde Frysmanbidon klaarstaan voor iedereen.

Back To Top