skip to Main Content

Iedereen kan nu fietskleding en sportkleding bestellen via de Lawi Sportswear Webshop. Van Vrijdag 27 april 2018 tot en met Zondag 13 mei 2018 is de webshop geopend en kunt u online de Frysman kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat u de kleding vóór  Maandag 14 mei 2018 besteld!

Inloggen op de webshop 

Klik hier om rechtstreeks in te loggen op de webshop. U kunt alleen gebruik maken van de webshop door een persoonlijk account aan te maken en gebruik te maken van onderstaande registratiecode.

Registratiecode: frysman

Inloggen bestaande gebruikers

Heeft u al eens eerder kleding besteld voor Frysman, dan hoeft u niet opnieuw een account aan te maken. U gebruikt dan de inloggegevens zoals u die eerder heeft aangemaakt. Klik in de webshop op de knop ‘TEAMKLEDING FS2’ (zie afbeelding hieronder) om naar de kleding van uw club te te gaan.

Handleiding webshop

Voor meer informatie over het gebruik van de webshop verwijzen we u naar de handleiding van de webshop. Deze kunt u hier downloaden.

Mocht u na het lezen van de handleiding nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@lawinederland.nl of 06-42 07 95 48

Het ontwerp

Bekijk hieronder het definitieve ontwerp van de Frysman kleding. Naast fietskleding kun je ook hardloopkleding of vrijetijdskleding in dit design bestellen. Maak daarnaast ook gebruik van de aantrekkelijk geprijsde accessoires!

Belangrijke informatie

Pasmoment

Zoals aangegeven in de atleten mailing is er gelegenheid om te passen tijdens de parcoursverkenning op 28 april aanstaande. Daarnaast is er de mogelijkheid om in Sneek bij Lawi Sportswear te komen passen. Let op! Hiervoor graag een afspraak maken.

Dit kan via de klantenservice van Lawi Sportswear. (voor contactgegevens zie onderaan dit bericht)

Webshop geopend

Vrijdag 27 april 2018

Webshop gesloten

Zondag 13 mei 2018

Verwachte levertijd

Na 13 mei 2018  sluit de webshop en gaat de levertijd van 8 weken lopen. Wij verwachten dat de kleding in week 28 uitgeleverd kan worden.

Afleveradres

Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u het gewenste afleveradres invullen. De kleding wordt dan bij u thuis bezorgd (+€7,95).

We wensen u veel plezier bij het bestellen van uw kleding! Mocht u na het lezen van deze mail nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

klantenservice@lawinederland.nl of 06-42 07 95 48

Met vriendelijke groet,
Team Lawi Sportswear

        

Klik op bovenstaande knoppen voor de betreffende download.  

Back To Top