skip to Main Content

Take the challenge!

 Wie wint de eerste Frysman-Bidon-foto-Contest?

De voorbereidingen voor de tweede editie van de Frysman zijn in volle gang. Stichting Frysman, vrijwilligers, sponsoren en lokale middenstand zijn allemaal druk in de weer om op 9 juli (of misschien 10 ;-)) een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Tot ons grote genoegen zijn we het afgelopen jaar overal het Frysman logo tegengekomen. Bij verscheidene triathlons dook de felgroene Frysman badmuts op. Het groene HeldenHelpers t-shirt wordt vol trots gedragen en komen we nog bijna dagelijks tegen. Het blauwe finisher-shirt zagen we in Anna Palouwna, bij in ontvangst name van een Hawaii start-slot, maar ook op de finish-foto van de hele van Almere.

Echter, de inmiddels wereldberoemde (blauwe) Frysman bidon spant toch wel de kroon! Op de meest bijzondere, vreemde en grappige plekken komen we deze tegen. Bijna wekelijks wordt de bidon (al of niet ‘in dienst’) gespot op Facebook.

Dat vráágt gewoon om een wedstrijd!

Daarom vanaf vandaag: de eerste editie van de officiële Frysman-Bidon-foto-Contest!

Stuur ons per mail via info@frysman.nl je foto of reageer op dit bericht op Facebook met je meest bijzondere, originele, grappige foto met Frysman bidon. Voeg een korte beschrijving van het moment, de plaats of de situatie toe (max 2 zinnen).

Frysman zou Frysman niet zijn als we daar geen origineel prijzenpakket tegenover stellen. Wat dat dan precies is… Daarover volgende week meer.

De sluitingsdatum van deze competitie is zondag 8 mei. De winnaar wordt door een onpartijdige jury gekozen en op 12 mei bekend gemaakt.

Over de uitslag mag gecorrespondeerd worden, liefst zoveel mogelijk! May the odds be ever in your favor…

Back To Top