Liveblog Frysman 2018

Vaste partner, leverancier en technische terreinchef van Frysman, Prins-van der Meer Verhuur, beschikt nu ook over een heater om een gehele feesttent lekker op temperatuur te houden! Wij gaan er van uit dat we deze op 6 juli niet nodig zijn, maar je weet maar nooit... 😎

Facebook photo

Mooie berichten uit Stavoren.
Er kunnen weer koffiestops ingepland tijdens zomerse trainingsritjes bij Strandpaviljoen De Potvis ... Veel succes met de rest van de bouw Barber en Sander.

Lees hier welke ruim 200 Frysmannen-to-be op 6 juli om 0700 het ruime sop van het IJsselmeer zullen kiezen als start van hún Frysman-avontuur. In het artikel een link naar een uitgebreide analyse en voorbeschouwing van de lijst door speaker Ruud de Haan!

https://frysman.nl/deelnemerslijst-5e-frysman-6-juli-2019

Niet alleen Frysman groeit gestaag en gaat elk jaar voor het allerbeste, ook onze trouwe sponsoren timmeren hard aan de weg om optimaal te kunnen presteren om hun klanten van de allerbeste producten te kunnen voorzien! Gefeliciteerd met de ingebruikname van de nieuwe oven, Folkert en team, op naar nóg meer lekkere koek van Bakkerij Molkwar 😊!

Facebook photo

De Frysman jubileum-edysje is vol!

Folle lok en seine...

Choice of Heroes...
Sport, Frysman en muziek gaan hand in hand in hand. Natuurlijk is het heerlijk je lange duurloopjes in absolute stilte af te werken maar veel atleten halen hun energie uit bepaalde tracks tijdens de moeilijke momenten in training of race.
Wij vragen bij de inschrijving aan de Frysman-atleten welk nummer zij nodig hebben in de zwaarste momenten in de hele triathlon. En die momenten komen er, bij iedereen.
Resultaat is een bijna 12 uur durende playlist die zal klinken op it Reaklif op 6 juli 2019
Nieuwsgierig naar de lijst die de toekomstige Frysmannen hebben samengesteld? Check ‘m op Spotify..
Er kunnen nog slechts enkele bij 😉

https://open.spotify.com/user/o3yqgwap7abh5q4pdlbtlmai6/playlist/4sTFGVKomnmdghUOnkytYR?si=5zF0wZqvTQ22IIllHcliqA

Facebook photo

De day after... de eerste 100 inschrijvers in 9 minuten. De statistieken liegen er niet om... Lees er hier meer over! Er zijn van de 200 beschikbare startplaatsen nog een aantal beschikbaar, dus pak je kans en zorg dat je er bij bent op 6 juli!
https://frysman.nl/sinterklaas-kapoentje

Spannend!! Over een uur (5 dec 20:00 uur) opent de inschrijving van de 5e Frysman!
De afgelopen twee jaar waren wij heeel snel vol! Wat gaat het dit jaar worden? Voorspel de tijd waarin de Frysman vol zit en win een Frysman Buff!

Facebook photo

Voor de 5e keer gaat morgenavond 5 december de inschrijving open voor de 5e edysje van de Frysman.

- Misschien wel de meest enthousiaste vrijwilligers, #heldenhelpers ooit gezien in een triathlon
- Weergoden in hun meest grillige hoedanigheid
- Racen in het mooiste gebied van de mooiste provincie #fryslân
- Finishen op historische grond en voor het leven kunnen
zeggen #ikbininfrysman
- Een onuitwisbare herinnering, naast dat unieke Frysman finishershirt

Zomaar 5 redenen om te overwegen morgen om 20:00 uur de pc aan te slingeren en naar www.frysman.nl te suppen, je in te schrijven en je maanden lang voor te bereiden op een 226 kilometer lange weg naar het heldendom.

Tag je favoriete Frysman in spe, hij of zij zal je dankbaar zijn

Facebook photo

Nog twee dagen... Geef jezelf of iemand anders een geweldig cadeau op 5 december. Vanaf 20.00u kan er ingeschreven worden om aanspraak te maken op een van de 194 overgebleven slots. Dus zorg dat je klaar zit...!

Facebook photo

Facebook photo

Van HeldenHelper naar Frysman... Nog slechts 194 startplaatsen beschikbaar voor Frysman 2019! Zorg dat je op 5 december om 20:00h klaar zit om je in te schrijven.

https://frysman.nl/eerste-6-inschrijvingen-frysman-2019-zijn-een-feit

Over een maand opent de inschrijving voor de 5e Edysje van de Frysman. Een lustrum dat we zeker niet ongemerkt voorbij willen laten gaan... Geef jezelf of iemand anders een geweldig cadeau op 5 december. Vanaf 20.00u kan er ingeschreven worden om aanspraak te maken op een van de 200 slots. Dus zorg dat je klaar zit...!

Facebook photo

Trots op Tsjeard en zijn team! Zij hebben met de Elfwegentocht de prestigieuze Galjaardprijs gewonnen. Mooi werk!

Facebook photo