Liveblog Frysman 2018

De datum voor de Frysman 2019 is geprikt... De 5e edysje vindt plaats op zaterdag 6 juli! De inschrijving opent traditioneel op 5 december om 20:00 uur op www.frysman.nl

Alweer een mooi duursportevenement in het mooie Gaasterland, De Gaasterlandtrail. Met slechts nog startplekken op de langste afstand (37 kilometer) gaat het rap met de inschrijvingen. Wil je na de Frysman ook offroad op avontuur in het mooiste wat Friesland te bieden heeft? Schrijf je snel in.

Facebook photo

Schrijf je voor 27 augustus in voor Tri-Ambla!

Facebook photo

Veel plezier met je horloge, René!

Facebook photo

Uitslag TRIPRO Noosa/Coros-actie bekend! Onder alle atleten die een NOOSA trisuit aan hadden tijdens de Frysman is een COROS Pace horloge verloot, beschikbaar gesteld door onze sponsor Tripro. René Elzinga is de gelukkige winnaar van dit mooie horloge! René, Gefeliciteerd!
https://frysman.nl/verloting-coros-pace

Nu op de site! https://frysman.nl/fotos-2018
Foto's van oa de wisselzone door Frysmanfotograaf Jorke Willemse.
Uitgang wisselzone foto's door HeldenHelper (en fotograaf) Marcel Waterlander.

Facebook photo

https://frysman.nl/fotos-2018

De finishfoto's door Jorke Willemse staan online!

Check op dezelfde fotopagina ook de nieuwe serie "Water I" van Christoph Schmich, waar je de rauwheid en emotie van het onverbiddelijke IJsselmeer prachtig in terug ziet.

Facebook photo

Morgen voor Frysman bestuurslid Tsjeard opnieuw een belangrijke dag, na het hoogtepunt van de 4e Edysje vorige week! Om 1000u start het project waar hij met zijn team een jaar lang naar toe gewerkt heeft, de Elfwegentocht, twee weken fossielvrij reizen in Friesland! (Succes en veel plezier morgen vanuit een warm Roth😘⚔️)

Facebook photo

Inschrijving van Gaasterland Run is geopend! Geweldige ervaring in de bossen van het mooie Gaasterland. Be there, or be Square...!

Facebook photo

Nu ook de Loopfoto's op de "Ferkearde Wei" van onze fotograaf Miranda online op https://frysman.nl/fotos-2018

Facebook photo

Wat een geweldige 4e Edysje! De eerste foto's van onze Frysman-fotografen zijn te vinden op deze pagina: https://frysman.nl/fotos-2018. De uitslagen en tussentijden zijn hier te vinden: https://frysman.nl/uitslagen

Facebook photo

Freon, Sponsor, Kano-begeleider bij het zwemmen, verzorgingspost managen, bemensen en draaien en de atleten onderdak bieden. Niets is De Weyde Blick (Mieke en Jaap) te gek... bedankt toppers! 👍🏻😘⚔️

Facebook photo

Gisteravond 2000h. Gelukkig staat ook deze weer in het geheugen gegrift en hebben we de foto’s nog 😊⚔️. Vanavond eerste fotolinks en definitieve uitslag op www.frysman.nl!

Facebook photo

Iets over half elf voltooid Kris Verhaert zijn vierde Frysman. Met zijn laatste armband erbij komt hij met de rode lantaarn over de finish

Facebook photo