Annuleren 2020

Doorschuiven of annuleren Frysman 2020

Beste atleten,

Na de persconferentie van onze premier vanavond, is het onvermijdelijk geworden. Wij zullen de Frysman moeten verplaatsen. Gezien de huidige situatie en de normaliter overvolle kalender na 1 september betekent dit dat de 6e Edysje van de Frysman verplaatst wordt naar 3 juli 2021.

Dit betekent een jaar extra voorbereiding en training om het parcours record van Dirk Wijnalda aan te vallen of om je eerste Frysman te finishen. De situatie waarin we ons allemaal bevinden is bijzonder, velen zijn direct of indirect getroffen door de effecten van het Corona virus. En ja, natuurlijk zijn wij enorm teleurgesteld dat er in het jaar 2020 geen triathlon rondom het Reaklif zal zijn. Natuurlijk voelen wij mee met een ieder die zich verheugde om op 11 juli de strijd aan te gaan en binnengehaald te worden door Ruud en Wim met de woorden ‘do bist in Frysman’.

Maar goed, het is niet anders en op dit moment liggen de prioriteiten elders; bij het gezamenlijk bestrijden van een virus en proberen zo goed mogelijk gezond te blijven.

We leven mee met alle campings, hotels, B&B’s en restaurants in de omgeving van Warns en uiteraard onze vaste partners en toeleveranciers die stuk voor stuk loeihard getroffen worden door de omstandigheden, ook met hen kijken we alvast naar 2021 en houden we vast aan onze goede relaties. Alle enthousiaste HeldenHelpers die zich inmiddels alweer massaal hebben aangemeld om voor jullie een onvergetelijke sport-dag te verzorgen zullen we vragen om ook alvast de agenda voor 3 juli te blokken.

Wij doen onze uiterste best om samen met ons team en vaste partners de verplaatsing soepel te laten verlopen en ons voor te bereiden op een knallende editie in 2021. Heb jij nu al een accommodatie geboekt rondom 11 juli en laten de omstandigheden het straks toe om wel weer te reizen binnen Nederland? Maak dan van je gemaakte boeking gebruik om alvast de sfeer te proeven en de toeristische sector in de regio op die manier te supporten.

Wat betekent dit concreet voor jou als deelnemer?

In feite ben jij bij deze verzekerd van een startplek in 2021! Indien je voor 2021 al andere plannen hebt of je inschrijving wilt cancellen, dan vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. Je kunt dan kiezen voor een restitutie van 80% van je inschrijfgeld, of zelf een bedrag invullen wat je graag teruggestort wilt hebben.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op via info@frysman.nl

Rest ons verder om jullie veel wijsheid en gezondheid te wensen en succes te wensen met de voorbereidingen voor 3 juli 2021. Ook voor nu geldt nog steeds, blijf uit de stayerzone en oant sjen!

Tsjeard en Martine